Kvartersgård

I hjärtat av området ligger kvartersgården, på Östermalmsgatan 28 F. Där finner Du fastighetsskötarnas expedition, kvarterslokalen, tre gästrum, bastu med relax och gym.

Att använda bastun och gymmet är kostnadsfritt och de bokas på anslagstavlan som finns utanför bastun. Gästrummen och kvarterslokalen bokas hos fastighetsskötaren under expeditionstid. När Du hyr gästrum eller kvarterslokal undertecknar Du ett hyresavtal som reglerar användandet av lokalerna.

Kvarterslokal

I kvartersgården finns en mycket fint inredd kvarterslokal, med tillhörande kök. Här kan upp till 50 personer kan sitta vid dukade bord. Porslin, glas och bestick finns att tillgå, liksom restaurangkaffebryggare, spis, ugn, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Uthyrning av  kvarterslokalen görs endast till bostadsrättsföreningens medlemmar.

 

Gästrum

I kvartersgården finns det även tre gästrum för uthyrning. Rum 1 och 2 på övervåningen har högre standard, medan rum 3 på bottenvåningen saknar fönster men är trevligt inrett. Köket på övervåningen får nyttjas av dem som hyr rummen. Bokning av gästrummen sker via fastighetsskötaren under expeditionstid.  Hyreskostnaden läggs på en kommande månadsavgift.